fbpx

Personal Branding

SHOW YOURSELF! Jouw bedrijf in beeld!

Online zichtbaarheid! Het is niet meer weg te denken anno nu. Iedereen wil online jouw werk zien, maar nog meer jouw gezicht.
Beeld (een foto) is super belangrijk voor jouw merk, dit is jouw etalage, jouw portfolio & jij mag dit aanbieden. Zo ben jij online beter zichtbaar en leren de potentiële klanten jou kennen.

I know, op de foto worden gezet is niet altijd leuk, maar ik help jou en samen maken we prachtig puur beeld die jij op social media en jouw website kan uitzetten, een booming beeldbank. De galerij bevat portretten, sfeerfoto’s, actiefoto’s, dát wat jij nodig hebt om jouw beeldbank compleet te krijgen.

En jouw business groeit en GOES BIGGER!

Hoe het werkt?

Vooraf hebben wij een telefonische intake om jouw bedrijf en de ideeën door te spreken. Wat gaan wij laten zien, wat is jouw product en wat gaan we uitstralen? En natuurlijk help ik jou daarbij. We bespreken de wensen, zoals locatie, uitingen & materialen.

De fotoshoot is vooral relaxt & ontspannen, met creativiteit & humor (please), anders kunnen we wel thuis blijven.
OMG dan hebben we zo veel mooi beeld en daaruit mag jij kiezen. Uit een online galerij kies jij jouw favoriete foto’s, die jij na de laatste bewerking ontvangt per mail. En dan is het tijd om online te knallen!

Dit moet je willen! Dus tot snel.