fbpx

Over

Hi! It’s is me!

 

De M. staat voor Marieke. Samen met mijn zoon Mats, woon ik in Castricum, dichtbij de fijne duinen en het strand.

Ik ben een sociaal dier en maak graag connectie met mensen. Wel met 2 benen op de grond, met humor en blijheid, mijn toegankelijkheid helpt daarbij.

Tijdens een shoot voel ik goed aan wat er nodig is om jou op je gemak te krijgen. Een klets, een compliment of of?  Jij relaxt, ik relaxt; zo fotografeer ik wie jij bent!

De individuele connectie vind ik erg prettig, ongeacht leeftijd of doel van de shoot.
Met mensen bezig zijn vind ik heerlijk. Ieder heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen ervaringen en inzichten. Mooi om die tijdens de shoot te delen.

Op zoek naar wie jij bent, en soms een tikkeltje uit de comfortzone, zolang ik aanvoel dat het kan. Het moet namelijk bij jou en of jouw bedrijf/ product passen.

Mijn handtekening? Mijn composities, ze zijn niet altijd standaard en niet perse ‘volgens de regels’. Ik hou er van!

Nieuwsgierig naar mijn werk, klik hier >>>

 

Ervaringen van klanten

{Een fotograaf die weet wat ze doet! Heel fijn om mee samen te werken en denkt heel goed mee!
Maaike Brink Fotografie
{Marieke heeft fantastische foto’s van onze zoon gemaakt! Relaxte setting, ze is goed met kinderen én we hadden het eindresultaat snel binnen.
Julia Rupert
{Ik heb bij Marieke een branding shoot gedaan. En vond het een fijne ervaring, ‘t was heel ontspannen en relaxed, daardoor is er een natuurlijk resultaat terug te zien op de foto’s. Ik had een wauw gevoel bij de eerste keer kijken van de foto’s en dacht ‘super vet’.
Jetske - Zelfliefde in de praktijk
{Marieke is een topper.. Zelfs als je er niet van houdt om op de foto te gaan, zorgt zij ervoor dat je je op je gemak voelt en er mooie plaatjes geschoten worden!
Karin - Mantelzorgmakelaar Castricum
{Jij bent jij! Daar was ik naar op zoek, ik wilde graag mooie professionele foto’s voor mijn website, maar wel zoals ik ben. Niet geknutseld of te geposeerd. Maar zoals ik ben. Marieke begreep mij meteen, ik hoefde niet veel te vertellen. Zij maakte een moodboard met mijn bedrijf in gedachten en ik voelde dat zij mij begreep. Tijdens de shoot op een vette locatie, stelde Marieke mij met haar droge humor op mijn gemak. Met als resultaat mooie foto’s en ik vond het zelfs heel leuk om te poseren.
Tamara - Jongerencoach
{Ik zag bij Marieke mooi beeld voorbijkomen van andere ondernemers. Ik vond die professioneel en toegankelijk, dus heb een personal branding shoot gedaan voor mijn eigen onderneming. Ik voelde mij erg op mijn gemak, Marieke heeft veel humor en is daarom mega toegankelijk! Ze denkt super goed mee en brengt mooie initiatieven, ook qua tips en adviezen. De foto’s vind ik echt prachtig en zo professioneel, precies zoals ik het wilde. Ik kan haar dan ook aan iedereen aanbevelen.
Lilian - Praktijk Enerzien Castricum
{Super leuke en gezellige familieshoot gehad met Marieke. Zij weet van jong tot oud op hun gemak te stellen en een ontspannen sfeer te creëren. De shoot hebben wij cadeau gedaan aan onze ouders die hier ontzettend blij mee waren. Het eindresultaat is echt heel mooi geworden. Een dierbare herinnering als resultaat!
Nanda ten Napel
{Heel eerlijk, je foto’s zijn GEWELDIG!! Wowwww zitten echt hele gave tussen….en ik lach ook echt écht!! De foto’s zijn ECHT super!! Vooral die met mijn ogen half dicht van het lachen, lekker puur 🙂 🙂 🙂 Topper ben je!!
Wendy - Zoals Wendy het ziet fotografie
{Fijne fotoshoot gedaan met Marieke. Ze bereidt zich goed voor en weet daardoor wie de klant is en wat hij wil vertellen met de foto's. Haar kwaliteit is om mensen zoals ik, het vertrouwen te geven, dat ik poseer alsof ik dat dagelijks doe. De foto's, bestemd voor mijn website, zijn erg mooi geworden en ik zie aan mezelf hoe ontspannen ik ben. shot by M. is een aanrader!
Ralph Schmidt - CranioSacraal therapeut
{Wat zijn ook deze foto’s ontzettend mooi geworden! Dank voor de fijne samenwerking, voor het snel oppikken van onze wensen en dit vertalen in deze mooie beelden. Heel veel dank!
Stichting Welzijn Castricum