fbpx

Over

Hi! This is me!

De M. staat voor Marieke, that’s me. Marieke Boeters [1980], ik woon met mijn zoon [2009] in Castricum.

24/7 zie ik composities, foto’s, beelden en mooie koppen. Dus na vele jaren bij diverse wisselingen in loondienst, was het tijd voor wat ik écht leuk vind; fotografie & interieur.

Ik fotografeer in samenwerking met mijn creatieve oog. Dit in combinatie met humor. Niet alleen omdat jij dan op je gemak bent bij mij, maar omdat dit is wie ik ben. En ik fotografeer wie jij bent!

Fotograferen van kinderen vind ik tof. De puurheid van hun is geweldig. Zijn wie ze zijn, ondeugend of ingetogen, en een spanningsboog van nul, heerlijk! Een klets en een grap helpt altijd, ze komen vanzelf wel, vooral geen druk. Onderschat de oudere generatie niet, ook daar ligt een groot verhaal en puurheid.

Naast portretfotografie vind ik interieurfotografie heel tof. Zo combineer ik mijn twee interesses en werk ik vanuit mijn kracht in het kwadraat.

Nu ik de volledige grip op mijn eigen werk heb, merk ik dat mijn creativiteit veel meer tot uiting komt en tot zijn recht. Ik wil meer maken en meer creatief zijn, dan ben ik op mijn best.

Ik ben niet iemand die ‘volgens de regels’ foto’s maakt, mijn composities zijn vaak anders. Jij blijft op de foto’s wie jij bent, dat vind ik heel belangrijk.

Nieuwsgierig naar mijn werk?

 

Ervaringen van klanten

{Marieke is ‘n goede fotograaf. Fijne relaxte sfeer, neemt de tijd. Vooral voor mijn jongste dochter was dat heel fijn omdat die altijd eerst even de kat uit de boom kijkt. De meiden vonden het leuk en grappig 😉 en voelden zich helemaal op hun gemak.
Kim Spil
{Voor mijn eigen bedrijf heb ik een personal branding shoot gedaan. Ik had goede recensies gekregen, en omdat ik Marieke persoonlijk ken, kon ik tijdens de shoot helemaal mijzelf zijn, met hulp van haar vond ik het voor de camera al snel natuurlijk. De resultaten vind ik echt professioneel, ik kreeg meteen een kriebel in mijn buik. Ik zou Marieke aan iedereen aanbevelen, omdat zij veelzijdig is en zich goed kan inleven in de situatie.
Anouk Lute - Anouk Lute Hypnotherapie
{Ik heb bij Marieke een branding shoot gedaan. En vond het een fijne ervaring, ‘t was heel ontspannen en relaxed, daardoor is er een natuurlijk resultaat terug te zien op de foto’s. Ik had een wauw gevoel bij de eerste keer kijken van de foto’s en dacht ‘super vet’.
Jetske - Zelfliefde in de praktijk
{Wij hebben gekozen voor Marieke, omdat haar Instagram ons erg aansprak. En WOW wat een talent! De shoot met onze dochter van 12 ging super snel en met mooi resultaat. Boek gewoon een shoot bij Marieke, ze is echt STEENgoed!
Pierre van K.
{Best lastig om een jongetje van 10 gemotiveerd op de foto te krijgen, Marieke had daar weinig moeite mee en hij vond het super leuk om te doen. Ook de resultaten die hij tussendoor mocht zien hielpen natuurlijk mee. Zo goed vastgelegd, echt hoe hij is.
Renske
{Ik zag bij Marieke mooi beeld voorbijkomen van andere ondernemers. Ik vond die professioneel en toegankelijk, dus heb een personal branding shoot gedaan voor mijn eigen onderneming. Ik voelde mij erg op mijn gemak, Marieke heeft veel humor en is daarom mega toegankelijk! Ze denkt super goed mee en brengt mooie initiatieven, ook qua tips en adviezen. De foto’s vind ik echt prachtig en zo professioneel, precies zoals ik het wilde. Ik kan haar dan ook aan iedereen aanbevelen.
Lilian - Praktijk Enerzien Castricum
{Wij wilden ons bedrijf professioneler op de markt zetten en kozen voor een branding shoot bij Marieke. Zij pakt het zeer professioneel aan, heeft veel goede ideeën & heel veel geduld, dat is zeer fijn. Wij waren door de diversiteit aan foto's direct heel enthousiast. We kunnen ze voor veel verschillende doeleinden gebruiken daarom raden wij shot by M. zeker aan als je opzoek bent naar mooie foto's.
Amanda en Loes - Het Kaaskoeriertje
{Marieke gebruikt professioneel materiaal, schermen met verschillende kleuren achtergrond. Gelukkig ontving ik de foto’s vrij snel en hoefde ik niet lang in afwachting te zitten. Erg bedankt nogmaals, Marieke, voor de prachtige foto’s!!
Kim